čtvrtek 30. června 2011

"Potřebujeme pomoc organizací a kolektivů"

Překlad z http://thespanish12.wordpress.com


VŠEM ORGANIZACÍM A KOLEKTIVŮM: TEĎ POTŘEBUJEME NEJVÍC VAŠI POMOC 


Pokud jste členy organizace nebo kolektivu, zde najdete možnosti, jak pomoci. Jsme nespravedlivě obviněni ze zločinů, které jsme nespáchali, jsme podezříváni ze zločinného spolčování a označováni jako "ekoteroristé".

Je velmi důležité, aby se podpora rozšířila do celého světa, s požadavkem aby - z vězení byli propuštěni Olaia Freiría, Eneko Perez a Eladio Ferreira, - ostatní aktivisté dočasně propuštění nebyli vzati do vězení, a aby se represe namiřená proti hnutí stala veřejně známou.
Proto, pokud jste členy organizace nebo kolektivu, můžete vyjádřit svou podporu následujícími způsoby:
  • Vyjádřete veřejně podporu mezinárodní kampani za ukončení perzekuce španělských aktivistů
Důležitá poznámka: Prosíme, abyste zcela zachovali obsah dopisu, včetně kontaktů na mluvčí. Je to velmi důležité pro bezpečí aktivistů, protože jakékoli další doplněné informace mohou ohrozit odvolání, které jsme podali za propuštění Olaiy, Eneka a Elaia, aktivisty dočasně propuštěné, i vývoj celého soudního procesu.
  • Šiřte informace o nespravedlivém postupu proti španělským aktivistům mezi vaše kontakty na sociálních sítích, aby se i oni mohli připojit k mezinárodní kampani, kterou připravujeme.
  • Pomozte nám získat pro mezinárodní kampaň významné osobnosti, a požádejte je, aby nás kontaktovali/y. Potřebujeme umělce, filosofy, právníky, žurnalisty, politiky a další, aby vyjádřili svou solidaritu s aktivisty, a nesouhlas s nespravedlivým procesem, který perzekuuje a kriminalizuje hnutí za práva zvířat, a s vězněním lidí, kteří pracují nebo pracovali pro organizace, které nenásilnou formou zvyšují veřejné povědomí o tom, co prožívají zvířata v různých sférách lidské činnosti.
  • Zveřejněte na svých stránkách informace o případu, spolu s bannerem a také odkazem na petici (http://bit.ly/mw663y).
  • Přispějte, prosíme, finančně - potřebujeme uhradit opravdu vysoké soudní výlohy a také náklady na vedení mezinárodní kampaně.  
Banco Santander: 0049 1759 58 2990022193
IBAN ES5300491759582990022193
PayPal: info@solidaridadpresosporlosanimales.org

Pokud potřebujete, pište na info@SolidaridadPorLosAnimales.org

Děkujeme za vaši pomoc, která je teď opravdu velmi důležitá

Žádné komentáře:

Okomentovat